Milyen gyakran isztok alkoholt? Hány évesek vagytok?
Ritkan. Evekkel ezelott ittam utoljara, akkor is csak karamellas kremlikort, kb 2-3 kortyot. Nem szeretem az alkoholt, ez az egy fajta van, amit idonkent kellemesen elkortyolgatok (pl eskuvon), de ugy magamtol nem jut eszembe venni, nem vagyom ra.
21/l
Amikor épp olyan hangulatom van. Simán kibontok itthon egyedül is egy üveg bort, de bulizni tudok egy korty alkohol nélkül is 🙂
39N
35 vagyok, kb. havonta, általában ha valamilyen esemény van és kedvem van hozzá. Itthon szinte csak akkor, ha felbontok egy üveg bort amivel épp főzök, olyankor ami marad azt elszopogatom a következő pár napban, kaja mellé 1-1 pohárral.
Huszonévesen heti többször is ittam, ahogy a 8as is, szociális eseményeken. Aztán idővel ez szépen elkopott és most már elég ritkán van hozzá hangulatom.
Hétvégente este 1-2 pohár bor vagy martini.
28 éves vagyok
Minden este kb. 1 dl bort a vacsora mellé (télen forralt borozok).
33n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!