Szted ez csak placebó hatás volt? Vagy tényleg a fejembe szállt a pia? Többi lent
Figyelt kérdés
Eddig életembe 2X kóstoltam alkoholt. Egyik haverom nagy piás aztán egyszer belekortyoltam a borába. Nem éreztem semmit. Aztán kb fél év múlva megint borozgatott. Kértem hogy hadj kóstoljam meg. Két kortyot ittam. A két korty után egyből azt éreztem mintha kábult lennék picit és mintha be lennék lazulva. Utánna ez el is múlt de leültem kicsit és amikor leültem akkor elkezdtem elég erősen érezni ezt a kábult belazult érzést kb 40 percig tartott aztán elmúlt. Sztetek tényleg megéreztem vagy csak placebó hatás volt. Írd le légyszi a véleményed2022. okt. 23. 23:17
A kérdező szavazást indított:
Ez sztem placebó hatás volt ennyit még nem érzel meg
Sztem ténylegesen a fejedbe szállt a pia
10 szavazat
1/4 anonim válasza:
Nem mindegy hány fokos a bor, mennyi az a 2 korty, hány kiló vagy, milyen magas, mennyi folyadékot ittál, mennyit ettél, mennyire szoktál inni, mennyire voltál fáradt, vettél-e be gyógyszert stb stb...
Van mikor egyedül megiszok 2 liter bort és csak mintha kezdenék érezni valamit. Meg van amikor megiszok egy citromos sört és érzem hogy megütött *de hát alkohol mentes* ránézek a dobozra 2%-os. Vannak nagy árnyalatok ha úgy van.
2/4 anonim válasza:
Teljesen személy függő :D a gimiben volt egy tanár aki egy sörtől részeg lett és nem bírta, így tiltott is meg 18 év felett is bármi alkoholt egy osztálykiránduláson . Egy ismerősöm egy nagyon gyenge vodka narancstól már készen volt. Én két üveg bornál kezdek rosszul lenni. Mindenki más. Elképzelhető, hogy neked ez is hatott, ha minőségi bor volt, főképp. Egy 10k körüli bor két pohár után tudja azt amit máskor egy üveg után erzek :D másrészt igen közre játszik a magasság/ súly, anyagcsere stb. De nem kizárható, hogy tényleg megerezted.
3/4 anonim válasza:
Valószínűleg placebóhatás, de van olyan, akinél az alkohol lebontásáért felelős enzimek nem működnek megfelelően, és már minimális mennyiségű alkoholtól is részeg lesz.
4/4 anonim válasza:
Simán lehetett valós, az nagyon fontos infó, hogy életedben pár kortyot ittál összvissz. Amikor nagyon ritkán ittam, egy sörtől is spicces lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!