Babáknál is létezik placebo hatás?
Lehet fura kérdés. Szóval a fogzással küzdünk. Már az előző két fognál is voltak olyan éjjelek, mikor nurofen kellett.
Most is rákezdett, vigasztalhatatlanul sírt. Végül hoztam a szirupot. Le se nyelte, máris elhallgatott és aztán aludt is tovább 5mp alatt.
Lehet hogy már az izével azonosítja, hogy nem fog fájni neki? Nem most csinálta amúgy ezt először. Az előző fogaknál is előfordult.
A plabeco hatás nem ezt jelenti. :) Plabeco hatásról akkor beszélünk, ha az adott dolog, amit a páciens szed nem tartalmaz olyan hatóanyagokat, amik kihatással vannak az adott egyén egészségére.
Az egyes mondja jól, ez olyan Pavlov kutyája effektus, tudja jól, hogy a gyógyszer után jobban lesz, ezért lenyugszik.
Tudom mit jelent a placebo hatás. De ugye ilyen hamar még nyilván nem hat, ezért írtam ezt, mert gyakorlatilag meg nincs semmiféle hatása a hatóanyagnak, amikor már “hat”
De akkor a lényeg végül is, hogy valószínű tényleg összekapcsolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!