Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Az Ásványok tényleg hatnak?

Az Ásványok tényleg hatnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Elkezdtek érdekelni az ásványok és hatásaik szellemileg és fizikailag egyaránt. Hordok is nyakláncot, karkötőt is, viszont egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, mert rengeteget olvastam neten, de sehol nem találtam rá megfelelő és kielégítő választ, a kérdés tehát az ásványoknak tényleg vannak olyan tulajdonságai, mint pl: önbizalomnövelés, szívproblémák stb stb..

Bevallom őszintén, nekem nem igazán tűnt fel, vagy ha fel is tűnt, nem feltétlen ennek tudnám be, de érdekelne, hogy ki hogy vélekedik erről, esetleg személyes tapasztalata van e. Én hiszek benne, és nyilván ez a legfontosabb, de ebben nyilván placebo hatás is lehet, de van e tudományosan bizonyított kísérlet vagy bármi, ami alátámasztja ezt. Ha nincs akkor is veszek még, meg megyek gyűjtögetni, de kíváncsi vagyok. Előre is köszönöm a válaszokat, és szép napot mindenkinek!😊

2022. aug. 23. 16:30
 1/3 anonim ***** válasza:
84%
A kristályról nehéz aztán leszokni. Ha viszont olyasmire gondolsz, hogy pl. a malachit helyrehozza-e a májadat, az ezotéria kategória, nincsen semmilyen tudományos alapja.
2022. aug. 23. 16:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hiszel benne. Ott a pont.

Innentől kezdve placebo elven hatHAT....

2022. aug. 23. 19:51
 3/3 EagleHUN ***** válasza:
64%

Az ásványok és kristályok szépek és érdekesek de kb ennyi.

Ahogy előzőek írják maximum placebo.

Illetve dehogyis, vannak köztük kifejezetten veszélyesek is szép számban!

Erősen mérgezőek és radioaktívak is akadnak.

Galenit - ólom.

Arzenopirit

Uraninit

stb...

Bármilyen ásvány hordása szerintem maximum alapos kezelés és ellenálló bevonat (műgyanta, epoxi stb...) esetén lenne veszélytelen csak.

Itt egy ezzel foglalkozó oldal:

[link]

2022. aug. 25. 03:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!