5 pálinka vagy 5 sör üt be jobban?
Figyelt kérdés
2022. szept. 12. 19:48
1/6 anonim válasza:
inkább a pálinka, de attól függ hány %-os alkoholtartalom. Na meg mennyiség..
2/6 anonim válasza:
Az alkoholtartalom durván azonos ha 40-50 fok körüli pálinkáról beszélünk. Szerintem azonos idő alatt elfogyasztva talán a sör egy kicsit jobban beüt, viszont a pálinkát nyilván könnyebb rövidebb idő alatt meginni. De nagy különbség nincs a kettő között, és mindenki szervezete máshogy reagál rá.
3/6 A kérdező kommentje:
50 százalékos pálinkára gondolok és 5 százalékos sörre
2022. szept. 12. 21:08
4/6 anonim válasza:
5db 4centes 50%os palinkaban 1dl etil alhohol van.
5db 5dles 4%os sorben szinten 1dl etil alkohol van.
Valószínűleg a palinka jobban beut mert rovidebb ido alatt meg tudod inni. Ha azt 5sort mondjuk 90perc alatt iszod meg akkor mire bekerül az 1dl alkohol a gyomrodba, egy reszet mar lebontotta a szervezet. A palinkat valószínűleg hamarabb megiszod igy mire az 1dl szesznel jarsz kevesebbet dolgozott fel belole
5/6 anonim válasza:
Szerintem a pálinka. Az sokkal töményebb, ahogy a vérben kering. Míg a sörnek azért nagy része víz, nem egyszerre megy át az agyadon az alkoholtartalma.
6/6 anonim válasza:
Függ a konkrét alkoholtartalomtól, de emberfüggő is. Nekem a sör jobban beüt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!