A magyarok mért nem kedvelik a búzasört(Weissbier)?
Mert a legtöbben egyáltalán nem is ismerik. Én pl. nem ismerek olyan embert, aki ismeri, de nem szereti.
"A borok 90% rossz savanyú, még a söröknél fordítva van." – akkor sörben elég szerény igényeid vannak. Itthon legalább a 90%-uknak nincs élvezeti értéke; kispórolt, túlerjesztett szagú vizes szarok, de hát tény, hogy nem savanyúak, könnyebb őket lenyelni, így megszokni is. Az alkohol szeretete mindent finommá tesz, ha eleget iszod. A savanyú bort is, csak azt nem erőltetted annyit.
Ja, hát nemzetközi szinten a borok nagy része is teljesen iható :)
Persze kinek mi a savanyú. Én 1000 fölött ritkán vettem kimondottan rossz bort (mondjuk jobbára külföldieket veszek, mert a borhoz pont nem értek, és a hazaiak közt több a zsákbamacska, fogtam ki rossz darabokat.)
ma 05:32
A Weissbier pont az a sörfajta, ami rengeteg mindenkinek ízlik. Sokszor annak is, aki amúgy utálja "a sör ízét", vagy éppen "nem szereti az alkoholt".
De ha szerinted minden sör íze a hányás és a vizelet közt van, akkor minek kóstoltad meg mindet? Vagy csak kóstoltál már 10 "különböző" egyforma szar lagersört, ahogy az az ilyen vélemények mögött lenni szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!