Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A magyarok mért nem kedvelik...

A magyarok mért nem kedvelik a búzasört(Weissbier)?

Figyelt kérdés

2022. szept. 6. 21:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem nem ízlik az tény.
2022. szept. 7. 09:51
 12/23 Phoney ***** válasza:
59%

Mert a legtöbben egyáltalán nem is ismerik. Én pl. nem ismerek olyan embert, aki ismeri, de nem szereti.

"A borok 90% rossz savanyú, még a söröknél fordítva van." – akkor sörben elég szerény igényeid vannak. Itthon legalább a 90%-uknak nincs élvezeti értéke; kispórolt, túlerjesztett szagú vizes szarok, de hát tény, hogy nem savanyúak, könnyebb őket lenyelni, így megszokni is. Az alkohol szeretete mindent finommá tesz, ha eleget iszod. A savanyú bort is, csak azt nem erőltetted annyit.

2022. szept. 7. 13:09
 13/23 A kérdező kommentje:
#12 Ki modja, hogy én magyar söröket iszok? Én német is Cseh söröket iszok, mint például az Augustiner, Hasenbräu, König Ludwig Weissbier stb. De abb igazad van, hogy a magyar sörök elégé hitványak.
2022. szept. 7. 13:14
 14/23 Phoney ***** válasza:
57%

Ja, hát nemzetközi szinten a borok nagy része is teljesen iható :)

Persze kinek mi a savanyú. Én 1000 fölött ritkán vettem kimondottan rossz bort (mondjuk jobbára külföldieket veszek, mert a borhoz pont nem értek, és a hazaiak közt több a zsákbamacska, fogtam ki rossz darabokat.)

2022. szept. 7. 18:30
 15/23 anonim ***** válasza:
Vannak tényleg jó sörök, csak az nem az a párszáz forintos korsóár lesz.
2022. szept. 7. 18:48
 16/23 NTBS ***** válasza:
Mert a bor jobban elterjedt.
2022. szept. 9. 13:09
 17/23 Kroms ***** válasza:
14%
A kérdés inkább az, hogy miért szeretik az emberek a sört. Az ízük valahol a hányás és a vizelet között van, eközben drága és egészségtelen is.
2022. szept. 10. 05:32
 18/23 Phoney ***** válasza:

ma 05:32

A Weissbier pont az a sörfajta, ami rengeteg mindenkinek ízlik. Sokszor annak is, aki amúgy utálja "a sör ízét", vagy éppen "nem szereti az alkoholt".

De ha szerinted minden sör íze a hányás és a vizelet közt van, akkor minek kóstoltad meg mindet? Vagy csak kóstoltál már 10 "különböző" egyforma szar lagersört, ahogy az az ilyen vélemények mögött lenni szokott.

2022. szept. 10. 08:29
 19/23 Kroms ***** válasza:
0%
Nyilván nem kóstoltam meg mindet, ha kb. a 8. fajta után már egyértelmű volt, hogy nagy valószínűséggel undorító mind.
2022. szept. 11. 21:03
 20/23 anonim ***** válasza:
Én pl szeretem meginni, csak nagyon szelesít! Jobban, mint a babgulyás. Ezért ritkán iszom.
2022. szept. 12. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!