Ha nagyon berúg valaki egy buliban, mit lehet vele csinálni?
Mármint úgy értem,hogy nem megszívatásra gondolok,hanem,hogy jobb legyen neki?
Pl,lefektetni az ágyra,vagy mit?
keverni neki vmi jót amitől kijön az alkohol (rókáztatás).
aztán lefektetni hadd aludja ki magát.
Hát bulizni tovább de azért vigyázni rá hogy pl ne feküdjön ki a hóra, ne hányja össze a helyet, ilyesmi. Annyira nagyon sztem nem kell pátyolgatni. Majd rendbejön. :)
Ha vért hány vagy valami komolyabb baj van, akkor meg hívni a mentőket.
Ez hülyeség h nem nagyon kell rá figyelni,mert úgyis rendbe jön...
Egy részeg aki magáról sem tud,alszik,vagy nincs eszméleténél,azonnal mentőt kell hívni,és ezután stabil oldalfekvésbe kell helyezni!!!
hogy mért? mert a hányadékban megfulladhat,és gondolom te sem szeretnéd h valamelyik,ismerősöd,haverod,barátod,esetleg te is igy halj meg,mert pl vagy egy házibuliban,és van egy haverod,aki nemtudta hol a határ,haza akarod vinni,és hideg van,és ő mondja h már hazatalál,meg h csak 1-2 percre ül le a földre...ezalatt az idő alatt elalszik,vagy eszméletlen lesz,és mivel hideg is van,és nem tud mit kezdeni magával,kihűl,és a saját hányadékában megfullad.
tehát ha látsz egy földön fekvőt,és feltehetően részeg,akkor mentőhívás,és stabil oldalfekvésbe kell helyezni!!!
én már sokszor raktam stabilba ismerőst úgy hogy nem kevés pia volt bennem... de ha látom hogy gond van akkor tudok komolyan intézkedni akkor is ha kicsit be vagyok rugva. (ha nagyon akkor már nem)
de szerintem víz amíg nem hánnya ki magát aztán szénsavmentes ásványvíz és ropi vagy valami sós ropogtatnivaló. én ezt magamon alkalmazom sikerrel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!