Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Esküvőn mit szoktál vedelni?

Esküvőn mit szoktál vedelni?

Figyelt kérdés
2022. szept. 3. 23:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Semmit.

Alkohotl szoktam INNI ami van. Lezsgovel koccintok.

Ha korlatlan akkor altalaban azt iszkm amit a menyasszony hkgy koccinthassak. Legutobbi eskuvon vodka shot volt.

2022. szept. 3. 23:10
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Fantát.
2022. szept. 3. 23:11
 3/12 anonim ***** válasza:
97%

Fogyasztani szoktam.

Pálinkát.

Töménytelen mennyiségben.

2022. szept. 3. 23:20
 4/12 anonim ***** válasza:
96%

Vedelni. Milyen sokat elárul egy ilyen szófordulat a kérdezőről.

Ugyanazt szoktam inni, mint amit más bulizós alkalmakkor is. Kólát, kávét, sört.

2022. szept. 3. 23:39
 5/12 anonim ***** válasza:
89%

Vizet, vagy gyumolcslevet. Ha mindenkepp alkohol, akkor csakis karamellas kremlikor, de nem sokat, nehany kortynyit, es azzal evekig elvagyok.

Egyszer voltam eskuvon, kb 2019 vagy 20-ban lehetett. Apam adogatta nekem a kremlikort, o rendes alkoholt ivott azokkal a barataival, akikkel egy asztalnal ultunk. Vegul majdnem fel poharral megittam belole, eleg is volt nekem, azota sem fogyasztottam alkoholt. Utana pedig gyumolcslevel akartak telenyomni az asztalnal, mikor mondom, hogy viz. Xd

21/l

21/l

2022. szept. 4. 00:30
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Kávét
2022. szept. 4. 00:32
 7/12 anonim ***** válasza:
97%
Vizet, gyümölcslevet. ALkoholt nem iszom.
2022. szept. 4. 00:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Az esküvők általában nem azon rendezvények közé tartoznak, ahová az ember vedelni megy.

Inni szokás, mindenki ízlésének megfelelő, vagy ahhoz közelítő italt, és olyan mértékben, hogy jól érezze magát, de ki ne üsse. Az utóbbi a vedelés következménye, ami elő szokott fordulni az esküvőkön, lakodalmakban, csak lehet kellemetlen következménye: rokonok, barátok, ismerősök, ismeretlenek könnyen megjegyzik, pláne, ha botrányos viselkedéssel is párosul.

Fölösleges is nyakló nélkül vedelni, egy lakodalmas mulatság lazán lehet 14-16 óra, "rendezetten" is sok szesz lemehet, és azt isznak, ami a kínálatból szimpatikus.

Nagyon flancolni nem érdemes, bár az a vendégektől is függ, de volt már olyan esküvő, ahol nagyon meg akarták adni a módját, berendeltek különböző Whiskey-ket nagyobb mennyiségben, ami viszont a vendégek többségénél nem volt nyerő, és ment a susmorgás miatta, mert nem nagyon volt más tömény (elhibázott szervezés)

2022. szept. 4. 01:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Kólát!
2022. szept. 4. 10:00
 10/12 qkker1 ***** válasza:
100%

Mivel , veled ellentétben , nem vagyok alkoholista, nem szoktam vedelni!

Módjával szoktam sört vagy bort inni, de leginkább üdítőt.

2022. szept. 4. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!