Jó minőségű, boltokban kapható vörösbor?
Nem nagyon értek a borokhoz, ajándékba szeretnék vásárolni egy üveggel olyan kitétellel, hogy vörös félédes legyen, normális minőség, de nem csillagászati összegért és lehetőleg boltokban kapható legyen, ne kelljen pincészettől rendelni és várni rá (meg szerintem azok drágábbak is, de lehet tévedek). Van itt a közelben "nagy" Auchan, ott mindenből nagy választék van, szóval biztos találni ott valamit, csak nem tudom, hogy mit keressek.
Tudnátok ajánlani, hogy mi lenne megfelelő?
Vylan... ez megfizethető áron van.
de tartok tőle h nem pancsolnak félédeset.
A jó vörösbor alapból száraz.
#1 "A jó vörösbor alapból száraz."
Ezt sem hallottam még. Lehet, hogy akkor inkább szárazat nézek.
.mennyit szánsz rá?
Az aldiban 1000-1500 között már van iható, de 2500értcmás Sauska is kapható, ami jobb minőseg.
#5 Hát igazából azért nem írtam büdzsét, mert fogalmam sem volt, hogy hol kezdődik árban a jó minőség. :D Szóval nyitottnak hagytam, hogy hadd jöjjenek ajánlások, aztán ha van közte rém drága, akkor azokat majd kiszemezem.
3000-ig minden gond nélkül szánnék rá, max 4000, ha megéri az extrát. Úgy veszem ki ezekből, hogy ennyiért azért már lehet igen jó minőséget kapni, szóval ez már pozitív.
Köszönöm az eddigi tippeket. :)
Villányi vörösbort kapsz bőven az Auchanban...
Günzer, Gere, Bock, Tiffán - ezek mind megbízható nevek...
Én szerete a jó bort, úgy gondolom 1000Ft. fölött már örülnék bármilyen ajándék bornak. Keress akcióst, pl. 2000-röl 1xxx-re, egy magyarral nem lösz mellé, de külföldivel előfordulhat, tehát magyart vegyél. Nézd azt is, hol palackozták esetleg, ha lehet pincészet legyen...
Viszont, ha veszel egy üveggel 3-4 ezer között, főleg amelyik akciós, az tuti jó lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!