Tudom ciki,de mik számítanak jó márkának vörösbor, illetve fehérborban?27/F
Ez engem is érdekel, a párszáz forontostól a 8 ezres kategóriáig ittam már sokfélét, de egyik sem volt olyan jó, mint a saját házi.
Szóval aki tud jót azt megpróbálnám.
Aki ilyeneket ír, mint a négyes, hogy egy adott régió adott színű borai a jók, arra ne hallgass, mert lövése sincs a borokról. A villányi vörösek minősége az ihatatlan lőrétől a nagyon finomig terjed.
Picit konkretizálhatnád a kérdésedet mondjuk az árkategóriával. Van olyan bor, ami 1500 ft-ért nagyon jó, van ami a 10 ezres kategóriában jó vagy pont gyenge.
6: nem hülyeség. Villány a vörös borról híres. Pl. Sopronit soha nem innék.
Persze nem jó az összes pincészet összes bora, de ez igaz mindenre.
Viszont jó kiinduló alap, ha Villány környékéről választ egy ismertebb pincészetet. Az biztosan nem lesz pár száz forintos Dankó és társai, meg nem is egy sz-r soproni kékfrankos.
Ha csak ennyi a mérce, hogy ne Dankó legyen, akkor oké. Azért engedd meg, hogy valakinek ne onnantól számítson jónak egy bor, hogy nem Dankó. :)
Egyébként nagyon nem jó kiinduló alap, sok ismertebb pincészet csinal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!