Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A vörösbor vagy a fehérbor a...

A vörösbor vagy a fehérbor a finomabb? És melyiknek kisebb a cukortartalma?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy a szervezetem nem nagyon bírja a cukrot. Nem vagyok cukorbeteg, de lehet, hogy valami intoleranciám van. Ezért kérdés a cukortartalom is.

2022. jún. 13. 11:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más az ízlése, más a finomabb. A fehér a népszerűbb.

A cukortartalom kb ugynaannsi, nem.lehet általánosan ilyet mondani, az főleg szőlőfahtától függ. És nyilvána száraz boroknak a legkisebb

2022. jún. 13. 11:38
 2/8 Phoney ***** válasza:
100%

Mindkettőből van nagyon finom és nagyon ocsmány is, a cukortartalma pedig nem a színétől függ.

Ha minimális cukortartalmat akarsz, akkor száraz borokat válassz.

2022. jún. 13. 11:41
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Nekem a fehérbornak hányás íze van. Szerintem ezzel csak én vagyok így. Úgyhogy én csak vöröset iszok nagyritkán, nekem az finomabb.
2022. jún. 13. 11:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy melyik finomabb ízlés kérdése, mert van aki egyiket sem szereti, még keverve sem, mások meg nagyon szeretik és olyan ízeket kiéreznek, hogy brutális...

Cukortartalom pedig sok mindentől függ, pl szőlő fajta is, ahogy már írták. Mindig érdemes az adott üvegen megnézni, biztosan találsz jót, ami neked megfelelő.

2022. jún. 13. 12:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőben van finom és rossz is. Nincs olyan, hogy a fehér vagy a vörös finomabb. A fajától, a borászattól függ. De az is számít, hogy mikor fogyasztod. Pl. rosénál nem jó a régi, 1-2 éves a legfinomabb.
2022. jún. 13. 12:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
5ös kiegészítés, sok bornál az is meg van, hány fokosan érdemes fogyasztani.
2022. jún. 13. 13:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Száraz minőségi,-bb vörös bor, max. 1-2deci/nap.

Egy prediabéteszes.

2022. jún. 15. 08:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat.
2022. jún. 15. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!