Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mivel lehet úgy kitisztítani...

Mivel lehet úgy kitisztítani egy tusfürdős flakont, hogy abból inni lehessen?

Figyelt kérdés
Háttérsztori, hogy valahova alkoholt akarunk csempészni, ahova nem kéne:D Eddig a legjobb megoldásnak a tusfürdős flakonban öntés tűnik a legjobbnak, de ha valakinek van esetleg más ötlete, ne tartsa magában. Ugyanitt, ha létezik olyan weboldal (akár külföldi, akár magyar), ahol ilyen célra gyártott üvegek kaphatóak (esetleg megtévesztő mintával, hogy hihető legyen), azt is linkeljétek légyszi. :)

2022. júl. 16. 15:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
16%
9.:A mim?
2022. júl. 16. 20:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
11 A névválasztásod. Néha a telefonom helyettem dönt, hogy mit ír le, de ettől függetlenül pontosan értetted, mit akarok írni neked.
2022. júl. 17. 07:21
 13/16 anonim ***** válasza:
49%
12.:Aha.Nem baj,legközelebb majd olyat választok,ami jobban passzol a felfogásomhoz,mondjuk gyp-s.
2022. júl. 17. 12:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Réges-régen színes üdítős üvegekben (Márka, Traubi..) csempésztük be a vodkát, pálinkát ilyen esetekben. Egy fémpénzt tettünk a kupak tetejére kinyitáskor, vissza pedig egy féldecis pohárral nyomtuk. Teljesen gyárinak nézett ki és csak ritkán szivárgott.

A vegyszeres flakonok nem jók, soha nem jön ki belőlük a szag és íz.

2022. júl. 17. 15:42
 15/16 anonim ***** válasza:
90%
Esetleg vigyél arcvizet.Abban van alkohol.Azt csak beengedik vinni.Vagy van alkoholos szájvíz is.
2022. júl. 17. 17:02
 16/16 anonim válasza:

Már biztos nem aktuális.

A válasz: az attól függ.

Az ivóvíz flakonokkal ellentétben ezeket a flakonokat nem vizsgálják be élelmiszeripari célokra. Teljesen más feltételeknek is kell megfelelniük, sokszor az anyaguk is teljesen eltérő. ( Ezt egy számmal jelzik a flakonon).

Van amit teljesen ki lehet mosni, de a legtöbbnél még a gyártó sem tudná ezt neked megmondani biztosra.

A másik probléma, hogy nem egyszerűen vizet akarsz benne tárolni, hanem valami magas alkohol tartalmú folyadékot. Namost simán előfordulhat, hogy a flakonban van valami amit a víz nem old, de az alkohol igen. Ezért ha meleg vízzel kimosod párszor az semmit nem ér.

Én is jártam már úgy, hogy egy pumpás kézkrém flakonjába öntöttem tisztaszeszt. A flakont alaposan kimostam, semmi illata nem volt, aztán másnapra az alkoholnak virág illata lett :) (Ez műszaki célra ment, tisztításra nem fogyasztásra)

Amúgy meg vannak sokkal jobb megoldások a pia csempészésre. Tuti tipp a sátor és a hálózsák. Vagy az egészségügyben nagyon sok a puha, steril tasak amit nem lehet kitapintani.

2022. dec. 12. 02:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!