Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan lehet a legbrutálisabba...

Hogyan lehet a legbrutálisabban be rúgni?

Figyelt kérdés

Tegnap össze vissza kevertem mindent mindenel vodka sör cherry Egri bikaver házi pálinka whiskey stb elégé részeg is lettem de valamiért nem olyan érzés mint az első néhány alkalomnál nem jutotam el arra a pontra , hogy már beszélni,járni alig tudok és egyáltalán nem lettem másnapos se.

Pedig a pálinkát addig ittam , hogy már az utolsó felest ki köptem mert már képtelen voltam le nyelni.

2022. máj. 13. 20:48
1 2
 11/13 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:

Szerintem zene. Az a titka mindennek. A stílust a pia hozza magával.

De nekem, ha a megfelelő környezetben, a megfelelő zenét hallgatom, akkor mindig jó élmény.

2022. máj. 14. 23:50
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Gyárts valami jó ízű piát, akkor kb. korlátlan mennyiséget tudsz inni, úgy hogy alig érzed. Szénsavas üdítővel pl. sprite, fanta (a szénsavtól gyorsabban felszívódik) vodka esetleg whiskykóla, ilyesmi. feles tömény +2 deci szénsavas üdítő kísérőnek és hamarabb leszel nagyon részeg minthogy rosszul lennél és hánynál. A sör+pálinka kombó is ezért olyan hatásos a tapasztalt ivóknál is..

Nem bátorítalak erre amúgy, igyál annyit, hogy jól érezd magad, de ne legyél atomrészeg.

2022. máj. 15. 02:06
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Szaunába ülj be, és öntsd rá a töményet a kavicsra. Na attól be fogsz....
2022. máj. 15. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!