Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan lehet a legbrutálisabba...

Hogyan lehet a legbrutálisabban be rúgni?

Figyelt kérdés

Tegnap össze vissza kevertem mindent mindenel vodka sör cherry Egri bikaver házi pálinka whiskey stb elégé részeg is lettem de valamiért nem olyan érzés mint az első néhány alkalomnál nem jutotam el arra a pontra , hogy már beszélni,járni alig tudok és egyáltalán nem lettem másnapos se.

Pedig a pálinkát addig ittam , hogy már az utolsó felest ki köptem mert már képtelen voltam le nyelni.

2022. máj. 13. 20:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%
Mire jó ez...?
2022. máj. 13. 20:58
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Úgy érted, hogy a teljes öntudatlanságig, amikor összehányod és összevizeled magad és mindenki rajtad röhög?
2022. máj. 13. 21:12
 3/13 A kérdező kommentje:
Hányásig soha nem iszok azt utálom. De valahogy már nem olyan érzés mint az első néhány alkalommal nincs az a nagyon durva szédülés és jókedv
2022. máj. 13. 21:58
 4/13 anonim válasza:
72%
Ne feledd, hogy méregről van szó (nem átvitt értelemben, hanem effektíve, biológiai értelemben méregről), és ha túl sokat iszol, alkoholmérgezést kaphatsz, ami akár halálos is lehet.
2022. máj. 13. 22:22
 5/13 anonim ***** válasza:
35%
Egyik drog sem üt akkorát az első használat után.
2022. máj. 13. 22:30
 6/13 anonim ***** válasza:
77%

Hú, hidd el tudom miről beszélsz. Nekem sincs már jókedv és forogj világ, értelmét vesztette az ivás. Megszokja a szervezet.

Mióta iszol?

Én 7 éve.

2022. máj. 13. 23:12
 7/13 anonim ***** válasza:
18%
Próbáld ki a pálinkás tampont…
2022. máj. 14. 00:28
 8/13 anonim ***** válasza:

Elég szomorú, hogy a négyest, aki igaz ír, lepontozzátok...

Míg egy alkoholistát a hatos szemelyeben, felpontoztok...

2022. máj. 14. 09:53
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem iszom rendszeresen csak 2-3 havonta egyszer most is csak azért ittam ,mert érettségi utáni buli volt az osztalyal. Alkohol mérgezésig soha nem mennék el direkt lassan ittam közben ittam vizet meg ettem.
2022. máj. 14. 12:12
 10/13 anonim ***** válasza:

Éhgyomorra jobban üt, melegben főleg.

Ha hülyeséget csinálsz, az a te bajod.

2022. máj. 14. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!