Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kik a legbrutálisabb legkegyet...

Kik a legbrutálisabb legkegyetlenebb emberek a világon?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy pl. A sorozatgyilkosok vagy a tömeggyilkosok esetleg a szexuális bűnözők stb.
2021. nov. 4. 15:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%
Alig várom a fideszes meg az orbános válaszokat.
2021. nov. 4. 15:28
 2/18 anonim ***** válasza:
95%
A drogkartellek emberei biztos benne vannak a top 10-ben.
2021. nov. 4. 15:31
 3/18 anonim ***** válasza:
89%
Nem nevezném embernek őket, de szerintem azok a nekrofil lények, akik gyereket ölnek meg azért, hogy utána a halott testükön éljék ki a perverz vágyaikat. Ez szerintem a legbrutálisabb.
2021. nov. 4. 15:34
 4/18 anonim ***** válasza:
96%
Akik embereket, állatokat kínoznak, csonkítanak meg kéjes élvezettel, majd megölik őket. Azt nem tudom, hogy melyik kategória, de sok kegyetlen gyilkosnál előfordul. Maffiatagok, pszichopata sorozatgyilkosok, kemény diktatúrák végrehajtóinál, kartel tagoknál, iszlám állam katonáinál stb.
2021. nov. 4. 15:50
 5/18 anonim ***** válasza:
Még nem találkoztam ilyenekkel.Mert ha találkoztam volna,akkor már nem élnék.
2021. nov. 4. 16:04
 6/18 anonim ***** válasza:
81%

Állatkínzók, emberkínzók, pedofilok, sorozatgyilkosok.

Akik utálják a saját gyereküket, de csakazért is maguk mellett tartják, hogy levezethessék rajta a dühöt, vagy pénzért árulhassák.

Akik direkt úgy ölnek meg valakit, hogy előtte sokat szendvedjen, plusz ezt videóra is veszik.

2021. nov. 4. 16:11
 7/18 anonim ***** válasza:
57%
Hát olyan vezető, aki ehezteti a nepet...
2021. nov. 4. 16:57
 8/18 Jól van ez így? ***** válasza:
Szadista kannibálok.
2021. nov. 4. 17:53
 9/18 anonim ***** válasza:
A politikusok, mert egy egész országot taszítanak nyomorba.
2021. nov. 4. 18:25
 10/18 anonim ***** válasza:
20%
Azok a pedofil állatok, akik milliókat fizetnek, hogy elrabolt, megvásárolt csecsemőkbe, vagy kisgyerekekbe dugják a redvás f.szukat, és olyan károkat okoznak bennük, hogy az incidens végére szegények a földön csúsznak a vérükben, meg az egész belső szerveik kilógnak, szóval mielőtt meghalnak, még jó ideig szenvednek. Ezt egy doku filmből tudom.
2021. nov. 4. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!