Tudnátok szaftos konteós kérdéseket küldeni? Mik a legkegyetlenebb élményeitek?
A legjobb ha a kérdező több oldalon át a saját igazát hajtja, semmilyen valós tény nem rendíti meg. Csak Gaia földanya, vagy esetleg űrlények tehetnek a Pangea széteséséről.
És mikre emlékeztek, mik voltak nektek a legextrémebb találkozásaitok ilyen kérdéssel? Volt hogy már kiléptél és próbáltad kimosni a szemed hogy olyan marhaságot láttál?
Nagyon örülnék tudnátok linkelni, feldobnátok a napom!
"És mikre emékeztek, mik voltak nektek a legextrémebb találkozásaitok ilyen kérdéssel? Volt hogy már kiléptél és próbáltad kimosni a szemed hogy olyan marhaságot láttál?"
egy kollegám 1958bna született és meggyőzhetetlenül állítja hogy ő holokauszt túlélő és ott volt X koncentrációs táborban. 1944-45ben miközben 58ban született. Ha erre valaki felhívja a figyelmét vörös fejjel ordítja : ne merészeljen hazugsággal vádolni!!
Ja és diplomás tanárember (nyelvtanár).
Ezt rakd össze.
Ez ugyan nem kérdés volt és a gyermeki tudatlanság az oka, de én azóta jót nevet rajta:
A volt osztályomban valahogy szóbakerültek a minket körvevő országok. Sztorizgattunk, ki milyen nemzetiségű emberekkel találkozott stb...
Egyszercsak nagy komolyan megszólal az egyik lány: Tudjátok, én kiket utálok? A ROMÁNOKAT! Mocskos c_gányok! Megpróbáltuk elmagyarázni neki, hogy a romák és románok között csak névbeli hasonlóság van.. Nem jött össze..
De ugyanez a lány állított azt is, hogy van egy nő, akinek nincsen méhe, mégis kihordta a babát és megszült. Amikor megkérdeztük, ezt honnan vette idézem: "A kocsiban mondták a rádióban, úgyhogy igaz."
a romanok azok kb cigok. Tisztelet a kivetelnek, ugyhogy nem tevedett sokat.
a barátnőm néz ilyen sz*rokat a youtube-on, és ott mondták h LadyGaga az így eladta a lelkét az ördögnek, és azért csinál ilyen videókat.
Mondom, ugye tudod, hogy amit a youtubon hallasz nem kell mindent elhinni?
Azt mondja ez tuti igaz, mert mondták, meg látszik is a klipjein milyen sátánista.
Ok xdd
A hajvégàpolotol gubancolodik össze a haj.
Exem gyàri munkàs. Sehogy nem lehetett neki megmagyarazni hogy bakker az olaj pont surlodasgatlo hatàssal bir lasd fogaskerekek, pont a gubancolodas ellen kell.
Vagy. A munkabèr amit kézhez kapunk az szerinte a brutto es nem a netto. Es nem hitt nekem(raadasul penzügyesnek),hogy a nettot kapjuk kézhez.
Meg egy rakàs ilyen volt, hogy totàlisan az ellenkezöjèt àllitja valaminek tèvesen, aztan kihozta a sok ilyenböl hogy én làtok mindent rosszul nem lehet velem kommunikàlni, élni. A szavaimat alapbol elutasitotta, hogy nem jol latom nincs igazam.
Nem hittem volna ha nem velem történik hogy ennyire sik hülyèk vannak.
Egy nyilvános fotógyűjteményemben volt egy kép egy kalászról ahogy nyúlik bele a kék égbe. Egyszer kapok egy levelet egy ismeretlentől, hogy nagyon fontos neki, hogy megtudja, hogy tényleg akkor készült-e a fénykép, amilyen dátummal szerepel, mert az azt mutatná, hogy már sokkal korábban is volt Chemtrail szennyezés, mint azt addig gondolták ennek a "szakértői". Kiderült, hogy a fickót a fotón látszó kondenzcsíkok hozták lázba.
Egy társasházban tetőtérbeépítés történt, így a tulajdoni hányada minden lakónak megváltozott kicsit. Az egyik idősebb hölgy írt a közgyűlésnek egy egy oldalas levelet arról, hogy csalás áldozata a ház, ő pontosan kiszámolta, hogy kitől hány négyzetmétert "loptak el".
Egyszer egy középkorú ismerősöm jött azzal, hogy áttanulmányozta a villanyszámláját és mindenféle homályos tételeket talált rajta és ez micsoda felháborító dolog. Vagy hogy a gáz miért kerül hol ennyibe, hol annyiba. :D
Vagy itt is láttam már több helyen olyanoktól, akik "nagyon" képben vannak a biotermelésről, hogy ha a növényt nem permetezik, akkor mérgeket termel, hogy megvédje magát, tehát a bio az valójában sokkal mérgezettebb és egészségtelenebb, mint a nem bio.
Egy esti párbeszédem a szomszédasszonnyal (panelban lakom):
*Kopognak, kinyitom*
-Szia! Tudnál segíteni?
-Persze, miben?
-A szomszéd bácsi kizárta magát. Kinyitnád az ajtaját?
-Nincs hozzá kulcsom.
-De a saját ajtóhoz van, nem?
-De.
-Nyisd ki azzal!
-Miért nyitna az én kulcsom egy másik zárat?
-Mert ugyanolyan az ajtótok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!