Az alkohol lehetne a megoldás? vagy mégsem?
Figyelt kérdés
23 éves fiú vagyok (sosem volt barátnőm), és nagyon szűkszavú, alapvetően nem nagyon tudok mit válaszolni józanul a lányoknak, viszont ha iszom pár pohár alkoholt, kb. szóhoz se hagyom jutni őket, és nem hülyeségeket beszélek hanem lekötöm őket a mondanivalómmal. Viszont jön a másnap akkor meg mi a helyzet? elvész minden gondolatom azzal kapcsolatban amiket mondtam nekik. hagynom kellenne az egészet, és önfejlesztésbe kezdenem valamilyen módon? és ha igen akkor hol/hogyan? 23F2022. máj. 3. 20:53
1/9 anonim válasza:
Az önfejlesztés jobb perspektíva, mint az alkoholizmus. :) De arra máris jó ez a tapasztalat, hogy tudod: ott van benned a képesség. Szerintem ez nagyon jó hír, és csak azt a kis gátlást kell leküzdened, ami a szeszben oldódik. Mivel ez innentől tudatállapot kérdése, nem is vagy messze a megoldástól.
3/9 anonim válasza:
Elsőnek igaza van.
Képes vagy vicces és szórakoztató lenni, csak a gátlásokon kell dolgozni.
4/9 j001 válasza:
egy-két pohár gátlásoldónak egyáltalán nem probléma...
5/9 anonim válasza:
4. Aztán abból az egy-két pohárból fog kialakulni az alkoholizmus.
6/9 Phoney válasza:
Az jó dolog, hogy az alkohol megmutatta neked, milyen IS lehetnél, és hogy valójában mire vagy képes, de az alkohol soha nem fog megtanítani rá, hogyan legyél ugyanilyen józanul is.
7/9 anonim válasza:
Ha nem is megoldás, de egy faxa (ki)indulóként hat nálad!
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a bíztatásokat, ezekszerint talán jól gondolkodom. próbálom beleépíteni a józan hétköznapokba is akkori gondolkodásomat :)
2022. máj. 4. 17:53
9/9 A kérdező kommentje:
Phoney nagy igazság! köszi :)
2022. máj. 4. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!