Mihez hasonlít a sör íze?
Kóla zéróhoz, ekkor marhaságot.
Mihez lehet hasonlitani a sört ha nem a sörhöz.
A keserűségén felül van neki egy jellegzetes sajátos ízvilága, amit nehezen lehet meghatározni, legalábbis én nem tudok. Gyakorlott sörivók (mint én is) konkrét ízre ugyan különbséget tudnak tenni 2 sör között, de alapjába véve a sör ízvilága ugyanaz, általános dolog! Keserűségük sem egyforma, valamelyik sokkal keserűbb, valamelyik kevésbé, ennek intenzitása pedig legtöbbször egyéni ízlés.
Gabonaital, 3 fő összetevője: víz, árpamaláta, komló - ezek alapján szerintem nehéz következtetni... amelyikekben ezen felül még kukoricadara (kukoricagríz) is van, azok a sörök minimálisan édeskésebbek is, de csak jelentéktelen mértékben, nehezebb észrevenni az ízén.
Azt tudom javasolni, “gyorstalpaló” gyakorlatként kóstolj meg 3 különbözőt, aztán majd észreveszed rajtuk az eltéréseket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!