Milyen íze van a gin-nek? Mihez tudnátok hasonlítani?
Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 22:27
1/10 anonim válasza:
mivel borókából van ezért boróka.
2/10 Phoney válasza:
Lényegében egy borókaízű vodkát képzelj el. Persze nem olyan fertelmes, mint a nyers boróka elrágcsálva:) 3000 Ft fölött már egész jó szokott lemni.
3/10 anonim válasza:
Így van a drágábbak ihatók de inkább kóstold meg kocsmában, elég bitang egy íze van, tonikkal egészen fogyasztható.
4/10 anonim válasza:
én tonikkal, vagy fanta citrommal ajánlom, úgy elég fogyasztható. Alapból a vodkához tudom hasonlítani, vagyis nem finom, kivéve ha alkesz vagy :D
5/10 anonim válasza:
Gin tonikkal tökéletes páros. csak szeretni kell. én fűszerezek is borókával, vagyis szeretem akár elrágni is... :)
6/10 anonim válasza:
Ha meg nem tudsz, mint kezdeni a boróka ízzel, akkor inkább úgy közelíteném meg, hogy fenyőhöz, fenyőillathoz, fenyőgyantához hasonlítható némileg.én szeretem.
7/10 anonim válasza:
Olyan az illata és az íze is mint a fenyőnek. Én Gordon's-t ittam egyszer, tonikkal tök jó, de tisztán nem igazán, annyi pénzért inkább veszek Jägert, Whiskyt vagy valami jobb vodkát.
8/10 anonim válasza:
Én is tonikos vagyok. Szerintem a fő különbség az, hogy a vodka általában kicsit karcosabb, a gin inkább jóleső melegséggel tölt el.
Szóval én gintonikot enmagában szoktam iszogatni, sokat csak ritkán, vodkát meg mondjuk sör után-előtt-között, vagy szörppel és mennyiségileg többet.
9/10 anonim válasza:
rágcsálj meg kevés fenyő tűlevelet és igyál rá 1 korty vodkát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!