2/9 anonim válasza:
1.nek igaza van :D nem hasonlít semmire magán kívül.kellemesen keserű
3/9 anonim válasza:
Kesernyés, mást tényleg nehéz rá mondani.
4/9 anonim válasza:
Talán a tonik keserűsége hasonlít hozzá.
De a sör nem annyira keserű.Sőt,édeskésen keserű.
Nem tudom mihez hasonlítani.
5/9 Phoney válasza:
Semmihez. És a sörök sem egyformák. Ha letennének eléd egy pohár világos sört és mondjuk egy szűretlen búzasört, akkor abban sem volnál biztos, hogy a két italnak köze van egymáshoz.
6/9 anonim válasza:
Semmihez, sőt egymáshoz sem. Van keserű, semleges, savanykás, szilvára, kukoricára emlékeztető ízű és kifejezetten édes sör is... Azt hiszem, a Kwak édes, egyszer ittam, brrr. Sem az édes, sem a keserű söröket nem szeretem alapvetően, kivéve a gyümölcsösöket (Kriek, illetve van egy banános belga is, ami meglepően jó). A sima bolti gyümölcsösöket sem az ízük miatt nem iszom, bár némelyik kifejezetten málnaszörpízű, a sör azért legyen más :D
7/9 anonim válasza:
nekem bizonyos kenyérfajta ízére hasonlít
nagyon barna, teljes kiörlésű rozskenyér, nem tudom a pontos márkáját, de az íze tiszta Soproni Fekete Démon
8/9 A kérdező kommentje:
7/7-nek jár a pont! Tényleg a kenyérnek az íze fedezhető fel benne.
2014. ápr. 6. 11:16
9/9 anonim válasza:
Nem hiába hívják a sört "folyékony kenyérnek". Ettől függetlenül én is úgy gondolom, hogy a sörök annyi félék legalább, mint a borok. És valljuk be: egy gagyi sörnek borzalmas íze tud lenni, akár egy gagyi bornak. Vagy mennyivel más a guinness íze és az edelweiss-é. Van sör, ahol a malátát nagyon ki lehet érezni, a búzasörben viszont semmi ilyesmit nem érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!