Miért rúgtam be ennyitől?
Figyelt kérdés
Szóval ittam kb 2 decit a 28 százalékos likőrből. Ennyit még csak meg se szoktam érezni, lazán megszoktam inni 1-2 bort gond nélkül, most viszont szédülök és eléggé berúgtam. Lehet hogy azért mert utoljára 11kor ettem?2022. ápr. 17. 14:05
1/10 A kérdező kommentje:
nem is 2 decit, inkább 1-1,5-et.
2022. ápr. 17. 14:05
3/10 A kérdező kommentje:
Hát, de.
2022. ápr. 17. 17:21
4/10 anonim válasza:
#2 vagyok. Akkor azért rúgtál be. Velem is előfordult már, hogy rövid idő alatt megittam itthon 3 doboz sört (3x0,33), és másnap borzasztóan voltam, hánytam is. Viszont hosszabb idő (kb. 5-6 óra) alatt 7 felest és 1-2 deci sört is sikerült már meginnom, és nem volt semmi bajom, jól éreztem magam, csak többet mosolyogtam és nevettem mint egyébként.
5/10 anonim válasza:
Ilyenkor érdemes enni előtte hogy felszívja a piát. Az se túl jó ha hamar ledöntöd, múltkor én kb egész nap nem is ettem, majd este lehúztam 3feles vodkát és 1 sört és kész voltam. Nem túl jó élmény.
6/10 anonim válasza:
Én egy óra alatt ittam meg, 2 jagert, 5 vodka narancsot, 1 másik fajta vodkát, 1 Heinekent, és egy
teqiluilat.
Annyira kiütött, hogy 4 óra teljesen kiesett. És nem emlékszem mi történt, el is aludtam hajnalban a padon 2 órára.
Ez volt 4 napja, azóta is fáj a fejem. Én se ettem szinte semmit előtte. És nagyon hirtelen beütött, valószínű a hidegben el is kaptam valamit, vagy megfaztam.
7/10 A kérdező kommentje:
én se emlékszek arra a napra, olyan mintha időt utaztam volna és hirtelen a vasárnapdélelőttből hétfő délelőtt lett. Annyi még rémlik hogy elaludtam teljesen random, es úgy fájt a fejem hogy csak na
2022. ápr. 19. 11:44
9/10 A kérdező kommentje:
Hát mostmár nem, akkor másnap kb délig fájt, sok vizet ittam.
2022. ápr. 19. 14:35
10/10 anonim válasza:
Szerintem inkább az számít, hogy mennyit eszel előtte. Ha totál éhgyomorra kezdek el inni, akkor előfordul nálam is, hogy még egy doboz sört is megérzek. Ellenben étkezés mellett vagy után meg se kottyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!