Normális durva piálás után 2 napig fej fájás?
Figyelt kérdés
Tegnap hajnali 5 felé értünk haza. Elég sokat ittam, és olyan hajnali 2 órakor kimentem és elaludtam a padon szerintem úgy 4-ig? Lehet ott kaptam valamit? Leginkább most fent fáj a fejem. Meg a élet hangulatom sincs. Hánytam is az nap este. Mitől fájhat a fejem? Volt ilyen valakinek?2022. ápr. 16. 13:01
23/38 A kérdező kommentje:
Sajnos azóta se aludtam ki, és már kedd este van.
2022. ápr. 19. 19:41
24/38 anonim válasza:
Dehidratált állapot. Igyál vizet legalább 2litert. Hameg nem múlik lehet részegen beverted valahova és azért fáj.
25/38 A kérdező kommentje:
12 nap telt és még mindig fáj, szerinted? Állítólag nem vertem be. Vérnyomás oké. És neurológiára megyek ha kapnék időpontot, vagyis ha a kedves kartonzo felvenné.
2022. ápr. 26. 19:48
26/38 anonim válasza:
Hát nem tudom én rúgtam már be úgy hogy haza kellett hozni mert járni nem tudtam de nekem max 1 napig fájt a fejem, de nem is a fejem fájt igazán hanem a gyomrom inkább. De 2 nap alatt elmúlt.
Szerintem ezzel nem fognak adni egyébként időpontot neurológiára. Háziorvoshoz fognak küldeni érdemesebb őt megkeresned először mert ő időpontot is tud neked foglalni.
27/38 A kérdező kommentje:
Nála már voltam, ő rám rakott egy 24 órás vérnyomás mérőt, és utána adott neurológiára beutalót.
2022. ápr. 26. 21:32
28/38 NTBS válasza:
Szerintem nem az ital miatt fáj a fejed.
29/38 A kérdező kommentje:
Ez már biztos, sose szokott és ittam már ennél többet. Vagy bevertem , vagy valami más miatt fáj. De az zavar ,hogy nem akar elmúlni egy pillanatra se.
2022. ápr. 27. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!