Normális durva piálás után 2 napig fej fájás?
Leírták már hogy kihajtottad a szervezetedből a vizet,ami szükséges a normál működéséhez,a másnaposság vagy harmadnaposság teljesen normális ilyenkor.
Úgy tűnik te kevésbé bírod az alkoholt.
Ha inni is mész,SOSE keverd az alkoholt,ne igyál több félét.
Volt, hogy ennél többet is ittam, és másnapos se voltam.
Keverni viszont nem kellett volna az tény, mondjuk én alapból nem szerettem az ilyen gyümölccsel kevert szarokat.
Ma is fáj a fejem, és hasmenéssel keltem. Akkor most igyak annyi vizet amennyit csak tudok? És semmi tea, meg hasonlók?
Én valószínű soha többet nem iszok. Ekkora szenvedést így húsvétkor átélni meg úgy alapból, ma is lefekudtem oldalamra délután, és alig bírtam felelni. Mintha a vállam meg az oldalam végig jobb oldalt elkezdett fájni.
Már sajnos megint ott tartok, hogy minden betegséget be beszélek magamnak. És folyamatosan nézem, hogy mi bajom. És míg át nem vizsgálnak teljesen. Addig nem fogom jól érezni magam.
Tudom sajnos, hála isten egy ideig eltudtam engedni, de most megint jött egy ilyen a fejembe, hogy nekem biztos nagy bajom van.
Bármim elkezd fájni, már keresek is rá. Valakit majd fel kéne keresnem, hogy ezzel még is mit tudok kezdeni, de nagy valószínűséggel semmit, ez nekem kell megoldanom. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!