Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Normális durva piálás után 2...

Normális durva piálás után 2 napig fej fájás?

Figyelt kérdés
Tegnap hajnali 5 felé értünk haza. Elég sokat ittam, és olyan hajnali 2 órakor kimentem és elaludtam a padon szerintem úgy 4-ig? Lehet ott kaptam valamit? Leginkább most fent fáj a fejem. Meg a élet hangulatom sincs. Hánytam is az nap este. Mitől fájhat a fejem? Volt ilyen valakinek?

2022. ápr. 16. 13:01
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
82%
Normális persze.
2022. ápr. 16. 16:51
 12/38 A kérdező kommentje:
De még mindig szar, mintha szétrágtam volna az állkapcsom. És semmi életkedvem. Pedig teljesen jól voltam buli előtti napokban.
2022. ápr. 16. 22:08
 13/38 anonim ***** válasza:
50%
covid?
2022. ápr. 16. 22:17
 14/38 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, lehet. De most doki sincs, hogy megkérdezem. Leginkább itt az a baj, hogy 1 óra alatt ittam meg 5 vodka narancsot, 1 nem tudom mit valami kék szart. 2 jagert egy sört. És fogalmam sincs mivan velem. Mert nem volt még ilyen. Mintha remegnék is. De a fejfájásom meg nem múlik.
2022. ápr. 16. 22:24
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Leírták már hogy kihajtottad a szervezetedből a vizet,ami szükséges a normál működéséhez,a másnaposság vagy harmadnaposság teljesen normális ilyenkor.

Úgy tűnik te kevésbé bírod az alkoholt.

Ha inni is mész,SOSE keverd az alkoholt,ne igyál több félét.

2022. ápr. 17. 07:07
 16/38 A kérdező kommentje:

Volt, hogy ennél többet is ittam, és másnapos se voltam.

Keverni viszont nem kellett volna az tény, mondjuk én alapból nem szerettem az ilyen gyümölccsel kevert szarokat.

Ma is fáj a fejem, és hasmenéssel keltem. Akkor most igyak annyi vizet amennyit csak tudok? És semmi tea, meg hasonlók?

2022. ápr. 17. 07:15
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Lehet h elkaptal valami virust is. Az ivassal sosem artasz.
2022. ápr. 17. 17:54
 18/38 A kérdező kommentje:

Én valószínű soha többet nem iszok. Ekkora szenvedést így húsvétkor átélni meg úgy alapból, ma is lefekudtem oldalamra délután, és alig bírtam felelni. Mintha a vállam meg az oldalam végig jobb oldalt elkezdett fájni.

Már sajnos megint ott tartok, hogy minden betegséget be beszélek magamnak. És folyamatosan nézem, hogy mi bajom. És míg át nem vizsgálnak teljesen. Addig nem fogom jól érezni magam.

2022. ápr. 17. 20:35
 19/38 anonim válasza:
100%
Nem szabad ilyenekre rástresszelni mert akkor rohadtul nem fogod élvezni az életedet, egy rakás szenvedés lesz ha paranoiáskods mindenféle betegség miatt
2022. ápr. 17. 22:41
 20/38 A kérdező kommentje:

Tudom sajnos, hála isten egy ideig eltudtam engedni, de most megint jött egy ilyen a fejembe, hogy nekem biztos nagy bajom van.

Bármim elkezd fájni, már keresek is rá. Valakit majd fel kéne keresnem, hogy ezzel még is mit tudok kezdeni, de nagy valószínűséggel semmit, ez nekem kell megoldanom. :/

2022. ápr. 18. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!