Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit ihatok bor mellé?

Mit ihatok bor mellé?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mi az amit hányás vagy rosszullét nélkül megihatok a bor mellé. Úgy tudom pezsgőt, végképp nem szabad, de azon kívül fogalmam sincsen, hogy a sör, pálinka (gondolom ez nem túl jó) vagy egyéb mehet-e.

2022. ápr. 9. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát a pálinkával úgy vagyok hogy csak akkor iszom meg ha már nincs semmi :D akkor is csak a hatása miatt, mert amúgy utálom még a szagát is, teljesen mindegy milyen.

Pedig amúgy leginkább azt szoktak inni mellé...a sör sem illik hozzá/úgy igen hogy felváltva iszod, ha mondjuk elfogyott a bor utána sört vagy fordítva.

Nincs előírt szabály erre de én lehet tequilát innék mellé így szépen lassan vagy vodkát...vagy hubertus-t

2022. ápr. 9. 19:09
 2/7 Mojjo ***** válasza:
100%
Szódavizet. Leginkább.
2022. ápr. 9. 19:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szódavíz
2022. ápr. 9. 20:07
 4/7 anonim válasza:
100%
72-es tátrateát.
2022. ápr. 9. 21:00
 5/7 anonim válasza:
33%
Vodka
2022. ápr. 9. 21:28
 6/7 anonim ***** válasza:
32%

"Igyunk egy kis pálinkát, lemossa az út porát,

igyunk egy kis kadarkát, lemossa a pálinkát,"...

[link]

2022. ápr. 9. 21:59
 7/7 anonim válasza:
32%
Pálinkát.
2022. ápr. 10. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!