Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Tesco Pure Star vodkáról...

Tesco Pure Star vodkáról vélemény?

Figyelt kérdés
Sose éreztem igazán az íz beli különbséget vodka és vodka között, ezért merült föl bennem a kérdés, hogy egy ilyen olcsóbbat is kiprobálnék. És azok véleményére lennek kíváncsi, akik kóstolták már. Milyen volt? Nagyon gagyi pl egy Finlandiahoz képest? Vagy netalán pozitívan csalódtatok benne?

2022. ápr. 7. 00:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Valamikor ittam már ilyent.Szerintem nem rossz.Persze azért valamennyire lehet érezni a minőségbeli különbséget mondjuk egy Russian Standardhoz képest.Ha meg hígítod valamivel,akkor teljesen elfogadható.
2022. ápr. 7. 01:30
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
Nem akarok bunko lenni, de ha nem erzed 2 vodka kozott a kulonbseget akkor neked a legolcsobb is megteszi.
2022. ápr. 7. 08:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy Finlandiához vagy Russan Standardhoz hasonlítva bőven érezhető a minőségbeli különbség.

Ha Royalhoz hasonlítom, akkor már kevésbé.

Ettől függetlenül egy görbe estén valami üdítővel felöntve iható. Magában biztos nem húznám le.

2022. ápr. 7. 09:47
 4/5 Phoney ***** válasza:
85%

Nyugodtan próbálj ki bármilyen olcsó vodkát, ha nem vagy finnyás. A padlóáras vodkák többsége nagyjából ugyanaz a szint, mint a Royal/Kalinka, ugyanolyan általános likőripari célú kukoricaszesz. Ezek közt is vannak "lágyabbak" (szárazabbak) és "olajosabbak" (húzósabbak), de ezen a szinten is eléggé ízlés kérdése, hogy kinek melyik.

Ha eddig Finlandia, Absolut, Russian Standard szintű dolgoknál rosszabbat nem ittál, akkor nem biztos, hogy beveszi a gyomrod, de ritkán még a legolcsóbbak közt is ki lehet fogni nagyon szép tiszta vodkákat.

2022. ápr. 7. 12:01
 5/5 anonim válasza:
Ma rendeltem a tescoból. V-power energiaitallal keverve tökéletes :D
2023. szept. 27. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!