Alkoholmentes pezsgőt bele mernétek tenni bor helyett a
pörköltbe, szaftosabb sültekbe? Vagy nagyon elrontja?
Figyelt kérdés
Mondjuk, ha a szénsavat kikeverem belőle úgy, hogy egy kanállal nagyon alaposan fel,- illetve átkeverem.
Magyarázat: Ma nem dolgozom, nem ülök autóba, és akartam inni egy pohár pezsgőt. Ez akadt a kezembe, de sajnos csak azután vettem észre, hogy alkoholmentes, miután felbontottam.
Igen, bele merném tenni. Semmi baja nem lesz tőle.
Nem, eszedbe ne jusson beletenni. Teljesen tönkreteszi.
8 szavazat
1/5 anonim válasza:
A szensavval nem lenne problema, mert az magatol eltunik a fozes soran, viszont ha nincs benne alkohol, akkor csak kb. egy szirupot, vagy ecetet ontesz a husra, attol fuggoen, h szaraz vagy edes a pezsgo, (ami amugy alkoholmentes, tehat nem is lehetne igy rautalni.) Baja igazabol nem lesz tole az etelnek, csak nem lehet tudni, milyen izt kapsz vegul, es h az tetszeni fog e neked, es akikkel el akarod fogyasztani az etelt. Ha tejfolos lesz az etel, akkor egy kicsit edeskesebb vagy savanykasabb izt ad neki. Tejfol nelkul nem biztos, h meg mernem probalni, de azert Te tehetsz egy probat:)
2022. ápr. 4. 15:49
2/5 anonim válasza:
Nekem meg itt hánykolódik már Szilveszter óta egy alkoholmentes, így már gondolkodtam ezen. Én arra jutottam egyszer pezsgőkrémet próbálok majd belőle csinálni és ha nem lesz finom akkor egyszerűen nem használom fel a süteménybe. De krémnek szerintem azért csak ki lehet ebből az alapanyagból hozni valamit, ami finom. Én ezen a vonalon fogok elindulni, hacsak nem tudom addig vendég gyerekeknek elpasszolni egyszer.😅
2022. ápr. 4. 16:13
3/5 A kérdező kommentje:
2: ha még itt vagy és olvasod esetleg - megírnád, milyen recepttel, milyen nyomvonalon indulsz el a pezsgőkrém készítése során? Szóval mit teszel bele, mennyit, és hogyan készül...?
2022. ápr. 4. 16:44
4/5 anonim válasza:
Itt vagyok:) sajnos nem csináltam még csak a 7days bolti sütiben szeretem a pezsgőkrémeset! Szóval ha eljutok oda, hogy megcsinálom, akkor Google keresgélek majd valami egyszerű receptet.
De például a Fanta szeletnél is olvastam már, hogy többféle üdítővel szokták csinálni a tetejét, így variálják. Ehhez meg csak vanília vagy bármilyen pudinggal kell felfőzni. De el tudom képzelni a pezsgő krémet egy piskóta tekercsben is vagy csak egy sima bögrés süti tetejére simítva. Kreativitásom az van, de konkrét receptem még nincs bocsi!:)
2022. ápr. 4. 17:42
5/5 anonim válasza:
Kerestem azért kettőt, hogy legyen valami jó csapásirányod:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!