Melyik a legihatobb alkoholmentes sör?
A soproni szűz valami borzalom gejl édes, ráadásul olyan, mintha beleborítottak volna egy fél flakon domestost, az volt az egyetlen, amit kiöntöttem pár korty után. Én egy kicsit a Hineken-en és az Erdinger-en is hasonló édeskés mellékízt éreztem, de az nem volt vészes, az utóbbi mentségére, ő búza sör(az édes íz ott természetesebb). Ez a kettő hátulról dobogós nálam, nagyon nem jöttek be nekem.
Én alapjáraton nem vagyok oda a félbarna sörökért, de alkoholmentesből a Kozel félbarnája és a Dreher vörös jött be a legjobban. Talán azért, mert nem is ugyan azt várom tőlük, mint egy alkoholos lagertől, talán mert a pörkölt maláta erősebb íze jobban elnyomja a többi ízt, passz.
A többi, amit kóstoltam(Dreher 24, Stella, Szalon, Argus, Karlskrone) mind iható, de azért a jótól nagyon messze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!