Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Csak én nem érzem jól magamat...

Csak én nem érzem jól magamat az italtól?

Figyelt kérdés
Tegnap leittam magam, mivel kicsit ki akartam szakadni a valóságból. De csak annyi az eredménye hogy sz'tbassza az agyamat és szédülök meg tompa vagyok. Lecsökkenti a türelmemet, alja létformává formál.
2022. febr. 20. 15:46
 1/4 Phoney ***** válasza:
100%

Jellemzően csak azok kapják az alkoholtól "üzembiztosan" az eufóriát, akik valamilyen rendszerességgel isszák (az adott mennyiséget), enélkül változó.

Külön rossz, ha eleve cél, hogy leidd magad, mert akkor valszeg türelmetlenül adagolod.

2022. febr. 20. 16:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha egyszer belekóstolok mindig többet akarok.
2022. febr. 20. 16:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű a dolog, ne igyál alkoholt.
2022. febr. 20. 17:12
 4/4 anonim ***** válasza:
rossz kedvel nem szabad belevágni inni mert mindig azt erősíti fel amiben vagy. ha szomorú akkor mégszarabb kedvet, ha vidám, jó dolgokat hoz(hat)
2022. febr. 20. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!