Mely borokat szokás kisfröccsben/nagyfröccsben/hosszúlépésben inni?
Figyelt kérdés
Nem érdekel a divatja, élvezeti értékben gondolkodom!2022. febr. 13. 17:07
1/3 Mojjo válasza:
A laza, könnyed borokat. Tipikusan reduktív fehérek és rozék. Egy irsai, cserszegi, a reduktiv, könnyed olaszrizlingek és a rozék 99%-a tökéletes fröccsalapanyagnak.
2/3 anonim válasza:
Savas, könnyű, gyümölcsös borokat. Rizling, irsai, szürkebarát az én választásom. Ha vörös, akkor kadarka vagy rozé. A batár vörösökkel én nem szeretem.
3/3 anonim válasza:
Akkor is a legjobb, ha tisztán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!