Hogyan szeretitek inni a felest?#1
Egyhúzóra, ami marad az a harag hozzáállással.
Vagy elkortyolgatod szép lassan, hisz nem hajt a tatár.
Bármelyik is legyen egy a cél mije van a fanak... Levelle!
Elsősorban az ital minőségétől függ. Egy jó whiskyt eszem ágában nincs lehúzni, elkortyolgatom, forgatgatom a számban, kiélvezem. Egy minőségi pálinkánál is hasonló a helyzet.
Egy vodkánál vagy kerítésszaggató házi pálinkánál, minél kisebb kárt okozva menjen le, annál jobb elve mentén egyhúzóra. Aztán próbálok kitérni a következő körök elől.
Ital és hangulat kérdése is, de ha nem kortyolgatom, szerintem akkor sem szoktam 2 vagy max 3 centnél többet egyszerre lehúzni. (Nem mindig látom, hogy mennyi, általában nem felespoharat használok).
Egyébként bármit tudok (és szoktam is) kortyolva inni, a rosszabb házit is. Ami annyira ocsmány, hogy nem tudom kortyolni, azt eleve nem iszom meg.
Én inkább kétszer 2-3 centet szoktam inni. Az kényelmesebben elfér a számban.
Előtte megszagolom, ráhangolódok, majd a számba véve kicsit megforgatom, ízlelgetem és utána nyelem csak le. Aztán jöhet a következő kör.
Vannak azonban olyan ismerőseim, akiktől csak úgy fogadok el bármit, ha illatolás és ízlelgetés nélkül, összeszorított farpofával küldöm le, remélve, hogy nem fogok tőle okádni.
Amúgy Phoneyhoz hasonlóan nem innék ilyesmit, de van aki annyira kedvesen és jószándékúan kínálja, hogy nem tudnám megsérteni azzal, hogy visszautasítom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!