Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Komoly alkoholizmus ha minden...

Komoly alkoholizmus ha minden nap megiszok 5-6 doboz sört?

Figyelt kérdés
32F, 3 éve iszok ennyit.
2022. febr. 9. 23:09
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Mindig mindenki tünetileg akarja megoldani ezt a dolgot, de az nem megoldás, max ráfüggsz valami másra (sokan pl. a vallásra, így térnek meg).

Én inkább azt javaslom, hogy keress fel egy igényes pszichológust első körben, fontos lenne, hogy megismerd önmagad, miért látod így a világot, biztosan valami elől menekültél a piába.

Én 3-4 éve fogyasztok különféle kábítószereket, illetve mentálisan rá vagyok függve a zöldre. 3 hónapja találtam egy zseniális pszichológust és nagyon szépen haladunk, egyre inkább jövök rá dolgokra és kezdünk rájönni, hogy mi elől menekülök a drogokba és bulikba.

Egyrészt jó úton haladok, hogy megtisztítsam az életem ezektől a szennyektől, másrészt egyre inkább ismerem magam.

A legtöbb ember leéli az életét úgy, hogy nem tudja mit miért tesz és miért reagál bizonyos dolgokra úgy ahogy nem szeretné.

Ismerd meg magad egy szakember segítségével és jönni fog a megoldás, de előre szólok, hogy saját magaddal szembenézni iszonyú kemény és nagyon sok munka.

2022. febr. 24. 14:07
 32/37 anonim ***** válasza:
85%
Ha alkoholmenteset iszol, akkor nem.
2022. febr. 28. 07:45
 33/37 NTBS ***** válasza:
81%
Sajnos az. Rendszeres és viszonylag nagy mennyiség is. Kezd el csökkenteni és fokozatosan elhagyni.
2022. febr. 28. 14:59
 34/37 anonim ***** válasza:
89%
Az alkeszek valahogy megoldják, hogy kihúzzák 70 éves korukig, de 55 évtől az már nem élet, hanem tiszta szenvedés. Teljes agyi leépülés, kapcsolataik már szinte nincsenek, meg úgy minden rosszra fordul. Ha a halálba tervezed magad inni nem fog sikerülni, viszont keserves éveknek alapozol most.
2022. febr. 28. 22:43
 35/37 anonim ***** válasza:
87%
igen. :(
2022. márc. 10. 14:46
 36/37 anonim válasza:
73%
Ne igyal annyit, vesednek jobb lesz
2022. márc. 10. 19:32
 37/37 anonim ***** válasza:
83%
Közepes
2022. ápr. 9. 01:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!