Komoly alkoholizmus ha minden nap megiszok 5-6 doboz sört?
Mindig mindenki tünetileg akarja megoldani ezt a dolgot, de az nem megoldás, max ráfüggsz valami másra (sokan pl. a vallásra, így térnek meg).
Én inkább azt javaslom, hogy keress fel egy igényes pszichológust első körben, fontos lenne, hogy megismerd önmagad, miért látod így a világot, biztosan valami elől menekültél a piába.
Én 3-4 éve fogyasztok különféle kábítószereket, illetve mentálisan rá vagyok függve a zöldre. 3 hónapja találtam egy zseniális pszichológust és nagyon szépen haladunk, egyre inkább jövök rá dolgokra és kezdünk rájönni, hogy mi elől menekülök a drogokba és bulikba.
Egyrészt jó úton haladok, hogy megtisztítsam az életem ezektől a szennyektől, másrészt egyre inkább ismerem magam.
A legtöbb ember leéli az életét úgy, hogy nem tudja mit miért tesz és miért reagál bizonyos dolgokra úgy ahogy nem szeretné.
Ismerd meg magad egy szakember segítségével és jönni fog a megoldás, de előre szólok, hogy saját magaddal szembenézni iszonyú kemény és nagyon sok munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!