Sör vagy Bor? És miért?
Sziasztok!
Kiváncsi vagyok rá ki melyiket szereti, és miért!
Illetve miért nem a másikat!
Mindkettő jöhet :)
Mondjuk a sör hátránya, hogy büfizek tőle, a bor hátránya hogy romlik a minősége mire elfogy (3-4 hétig iszok egy üveggel).
Iszogatáshoz sör (+ rövidek) kulturált, lassú, vidámabb, bódult berúgáshoz bor.
Viszont nálam van egy ilyen különbség, hogy sört nagyjából bármikor tudom inni, úgy iszom kb, mint a vizet, 3-4-ig alig érzem meg, a bor előtt viszont ennem kell valamit, mert, ha nem, rosszul leszek, de teli hasra se esik jól, szóval ilyen kicsi, csipegetést csinálok előtte.
Másik különbség, hogy a sör íze minél többet iszom belőle, valahogy annál keserűbb, kellemetlenebb lesz, a bor viszont egy idő után akármilyen rossz volt alapból, könnyen lecsúszik.
Szóval nálam mindkettő "viszonylag szeretem" kategória, de egyiket se iszom túl gyakran.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Én is mindkettőt szeretem, bár a sör nálam is olyan, hogy akármikor tudom inni.
Viszont a bor, az más.
Ott kevésbé van olyan, hogy felbontok a üveggel és megiszom azt.
Nekem csak a sör.
Engem a bor elnyom nagyon. Illetve én úgymond "szopogatom" a sört, így egy 0.5 literes üveg kitart akár 1 óráig is, de mégsem érzem magam elnyomva, akár jöhet még 1 üveg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!