Antidepresszáns + sör?
Az alkohol a gyógyszerek hatását erősíthetik, nem az alkohol hatása lesz erősebb.
Ezért tilos bizonyos gyógyszereket alkohollal keverni, többek között az antidepresszánsok is (élet)veszélyesek lehetnek alkohollal vegyítve.
Alapvetően nagyon nem ajánlott…
Én annó cymbalta és frontin mellett ittam 1-2 sört, mert elfelejtettem hogy nem szabadna.
Aztán mivel én sem és a környezetem sem tapasztalt változást a viselkedésemben, volt hogyha megkívántam, akkor legurítottam mellette is egy doboz sört, vagy egy pohár bort…
De amúgy eleve nem érzékeltem a gyógyszerek hatását, ma már más problémával diagnosztizáltak és már nem is kell ezeket szednem.
De a hangulatom az ugyanolyan tisztán mint gyógyszerrel, vagy gyógyszerrel és kevés alkohollal.
Egyedül a sok alkohol (gyógyszer nélkül) tud hangulatbeli változást előidézni nálam…
Úgyhogy igyekszem nem inni, nehogy alkoholistává váljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!