Másnak se használnak az antidepresszánsok ?
Figyelt kérdés
Bármilyet is szedek öngyilkos akarok lenni tőle, én ezt màr nem birom de a depressziót se.2022. jan. 26. 12:31
1/5 anonim válasza:
Nekem sem használtak, sőt meg is próbáltam megölni magam, leszedáltak. Aztán rájöttem, hogy a gyógyszertől jöttek az öngyilkossági gondolatok, és teljesen egyedül leszoktam róla. Több hónapig tartó dolog volt, iszonyú elvonási tünetekkel, a fő gond a Xanax volt. Már 15 éve semmit nem szedek, átalakítottam az életemet. Ha újra kezdeném, soha egy szem antidepresszánst be nem vennék. Rájöttem, kizárólag én tudom "meggyógyítani" magam.
2/5 anonim válasza:
Miket próbáltál eddig?
Alapjában véve az antidepresszánsok nem csodaszerek. Arra jók, hogy amíg mondjuk egy terápiában el nem tudod kezdeni "helyretenni" magad, addig is el bírd viselni az életet.
3/5 anonim válasza:
Nagyon is használnak, csak meg kell találni a megfelelőt. Én is szedek, semmi bajom sincs tőle, csak jobban lettem. Benne van a nevében, hogy gyógyszer, nagyon ritkán, az arra hajlamosaknál előfordulhatnak olyan tünetek, mint az első hozzászólónál, ez benne van a betegtájékoztatóban is, de azért nem ez az általános. Azért ha mindenki a vonat elég ugrálna miatta, akkor már rég betiltották volna az összeset, mint anno a Prozacot pl. egy jó időre.
4/5 anonim válasza:
Nekem sem használt. Cserében lett jó sok mellékhatása.
5/5 anonim válasza:
3as vagyok, miért lettem lepontozva? :D Egyébként azt ne felejtse el senki, hogy vannak olyan pszichés betegségek, amiben nem nagyon lehet terápiázni. Gondolok én itt a pánikbetegségre, agorafóbiára pl. Ott van a szisztemaitikus deszenzitizáció és az elárasztásos technika, aztán nagyjából ennyi. Ezekhez viszont kell a gyógyszeres támogatás, hogy el tudd kezdeni őket. Nálam is volt pl. a Scippa amitől még szívritmuszavarom is volt, le is cseréltem egy másik antidepresszánsra, ennél semmilyen mellékhatás nem jelentkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!