Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szeretek új ízeket kipróbálni....

Szeretek új ízeket kipróbálni. Milyen italokat tudtok, amik nem hétköznapiak (gondolok itt sör, pálinka, vodka, whiskey...) de érdemes megkóstolni őket legalább egyszer az életben?

Figyelt kérdés
Például amikre emlékszem hogy nagyon ízlettek az a fekete abszint, Kalumba gin, fehér rum, Martini, stb.

2022. jan. 16. 12:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
fenyőpálinka. Mindenki utálja mert szinte törkölyből készítik, de én ittam alma-fenyő pálinkát, én még olyan finom rövidet még életemben nem ittam.
2022. jan. 19. 22:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Pedig a hétköznapi italok közt is akadnak nem hétköznapi minőségű kiváló italok/ízek. Például ha maradunk a whiskeynél, akkor mindenképpen ajánlom a japán Hibiki-t. Árban lehet kicsit húzós, de a minősége garantált.

Másik különlegesség volt számomra a rumok ízvilága. Természetesen ezekből is a jó minőségű (bár nem nagyon értek hozzá, de tudtommal rossz minőségűt nem is ittam). Ilyen volt a Diplomatico vagy a Don Papa. Egy jó aromákkal rendelkező szivarral nagyon jó párosítás!

2022. jan. 25. 01:07
 13/13 anonim ***** válasza:

Calvados

Ouzo

Tsipouro

Pastis

Van valami ázsiai szesz, amiben egy kis kígyó van az üvegben (ezt nem próbáltam).

2022. márc. 27. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!