Egyik barátomat megszeretném lepni egy whiskyvel.Melyik a legjobb választás max 8000ft-ból?
"Johnnie Walker "
Red Label ugyanaz a kategória, mint a Ballantines.
Ugyanezt írtam, engem pedig lepontoztak. :D
De persze azért is hülye vagyok, mert azt állítom, hogy a bourbon nem füstös. Emberek, kóstoljatok már meg egy Laphroaigot vagy Adberget és mellé egy Jacket, vagy akár egy Makers Markot! Ott érezni fogjátok, hogy mi a füst. Amit alap whisky íznek gondoltok, na az nem az.
#13 Nos igen... Egyébként nagyon sok helyen látom a mai napig, hogy istenítik a 4-5 nagyon nagy "plecsnis" márkát, (Jim, Johnnie, Jack, Chivas, Jameson) és azt hiszik, ha itták tőlük az alap dolgokat, akkor már mindent tudnak:) Aztán megy a másik lepontozása, meg okoskodás. Egy ideig számoltam, hányféle whiskyt ittam, de olyan 100+-nál abbahagytam a számolást pár éve. Meg van egy szép kis gyűjteményem is, ami azért bővülget. Szóval az ilyen "ittam már 4 féle whiskyt is és okoskodok" mentalitáson csak mosolygok.
Na meg azt sem jelentem ki, hogy hú de sokat tudok, mert van még mit próbálni, tanulni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!