Egyik barátomat megszeretném lepni egy whiskyvel.Melyik a legjobb választás max 8000ft-ból?
Milyen whiskey-t szeret? Füstösebbeket mint a bourbon/scotch whiskey, vagy lágyabb ízűt mint pl az ír whiskey-k.
Én Ballentinest, és JimBeam et nem vennék ajándékba mert közel a legallja a kommersz whiskeyknek.
Én ha nem ismerem az ízlését inkább Jameson-t vennék mert annak lágyabb az íze.
Ha szereti a bourbon-t akkor Jack Daniels az alap amit vennék.
A Jack Daniel's Fire az fahéjlikőr, nem whisky! Viszont az alap Jack Daniel's (fekete címkés Old No.7) a legdrágább whisky 8000 alatt, valahol éppen ezt a határt súrolja a 7 decis, viszont ezért már a minősége is megvan, ami ennyiből kitellik, egészen 10 ezer alatt pedig ezzel már jóval nehezebb mellélőni, csak ajánlani tudom!
Olcsóbban viszont... kinek mi! Nekem például a Jack Daniel's után a Jim Beam a másik kedvencem, illetve a Johnnie Walker is nagyon jó, a Ballantine's viszont már kommerszebb fajta. Sógoromnak viszont pont a Ballantine's a kedvence, míg a Jim Beam például Neki lerontja a közérzetét!
De visszatérve: mondom, 8000 alatt a Jack Daniel's tutibiztos vétel! Önmagában is megér ennyit, de (legalábbis most) az Italdepóban díszdobozban 2 pohárral van ennyiért! (kérdés, megér-e Neked +2 ezret a kiszállítás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!