Hány évesen rúgtatok be először?
2010. December 31 szilveszterről 2011. január 1.-re virradólag
96-ban születtem, szóval egy kis 14 éves taknyos voltam 😁
Emlékszem hogy be voltam rezelve hogy mennyire leszek tudatomnál, mennyire lesz gyors a berúgás, meddig leszünk részegek, stb. addig amíg le nem ment az első pár korty Jaeger, utána megszűnt minden aggodalom kb. :D
Életem legjobb estéje volt haverokkal és pár csajszival
Aránylag későn, 18. De inkább ne akard megtudni, mennyire megártott, mivel nem tudtam mi a határ. Vörösbort ittam kólával kb. 30 éve. Búcsúi bálba hívtak meg városból egy pici faluba. Osztálytársam. Két hete ismertem meg a jövendőbeli férjemet. Gondolhatod, milyen égő lehettem. Február elején történt. Bazi nagy hó. Pirosra festettem a havat. Nem vagyok rá büszke. Jó tanulópénz volt.
De legalább nem voltam másnapos. :D
Idén szilveszterkor, a másnaposság krva szar volt de legalább tudom milyen
16
16 körül lehettem, nyáron, Balatonon parti buliban. Már nem tudom mitől, de összeittunk mindent, sör, bor, talán rövidek is. Előtte volt hogy megittam 2-3 sört amit nem neveznék berúgásnak, de akkor éreztem először a hatását.
Lehet ám inni rendesen, másnaposság nélkül is, ha nem tolja a sört töménnyel, hanem mondjuk vodkát bekeveri valamivel és mellé még iszik sok alkoholmentes folyadékot is folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!