Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hol tudnék abszint kanalat venni?

Hol tudnék abszint kanalat venni?

Figyelt kérdés

Elsősorban Budapesten, de akár online tippet is szívesen fogadok.

Köszi

2021. dec. 8. 23:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél olyan absintot amihez adnak.Nekem úgy lett...
2021. dec. 9. 04:41
 2/5 Phoney ***** válasza:
100%

Itthon még a szakboltok sem tartanak készleten abszintkanalat. Ha vannak promóciós darabok, azt eladják, és ennyi.

Üveghez csomagolva lehet kapni, csak az a baj, hogy ezek (pl. a La Fée) általában még akkor is elég rossz vételek, hogyha a kanalat 3-4 ezernek számolod.

Egyébként jópofa dolog, én is szeretem, de remélem tudod, hogy nélküle is ugyanolyan jól lehet az abszintot cukrozni. Eredetileg annak a kornak a kényelmét szolgálta, amikor még nem árultak kristálycukrot.

2021. dec. 9. 07:05
 3/5 anonim ***** válasza:
64%

1 perc volt. Ja nem, csak fél:

[link]

2021. dec. 9. 09:07
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

én is az abszint+kanál kombót találtam b tervnek, de szerintem sem éri meg ezért várok vele.

google találatokat nyilván átfutottam kérdezés előtt :)

2021. dec. 9. 19:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én abszintot magában ittam nem kellett hozzá kanál de érdemes hígítva fogyaszatni!
2022. jún. 1. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!