Hogyan kell alkohollal bárkázni?
Most őszintén!
Nem lenne, lett volna a legegyszerűbb a kedves ismerősödet megkérdezni? Eleve adja magát a kérdés, ha nem ismered!
"- Bárkázzatok az alkohollal Béla! Házibulik alkalmával ezt is lehet játszani.
- Hát azt meg hogy kell Józsi?"
Fogalmam sincs, hogy mi a “bárkázás”, ha tudnám megírtam volna neked, nem a kedves ismerősödet javaslom. Így aztán azt sem tudom, hogy hasonlít e a “kocsis” játékhoz, amiről szintén nem tudom micsoda.
De ahogy látom, mások sem tudják, mert eddig nem kaptál válaszokat.
Változatlanul azt tudom mondani, hogy kérdezd az ismit!
Sajnálom!
#3 szerintem a kocsis játék az esküvőkön egyre gyakoribb játék lesz, amikor székeket egymás mellé-elé tesznek, és akkor van a király, a királynő (értelemszerűen a pár) 2-4 ló, egy kocsis, meg a 4 kereke a kocsinak.
A násznagy mesél egy sztorit, hogy a király meg a királynő elindult kocsikázni, és a kocsis közben nógatta az jobb oldali, bal oldali lovakat, forgott a négy kerék, az egyik kitörött stb. és aki a sztoriban ráosztott szerepkör nevét hallja, annak fel kell állnia, vagy körbe szaladni a széke körül. Ha nem áll fel, vagy nem akkor áll fel, amikor kellett volna, akkor büntetésből innia kell. Ha a kocsit mondja, akkor minden keréknek, lónak fel kell állnia, ha a kocsit, akkor csak a kocsisnak, meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!