Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Energiaitalt lehet alkohollal...

Energiaitalt lehet alkohollal keverni?

Figyelt kérdés
Pl pár sör vagy shot után 1-2 doboz energiaital

2017. nov. 24. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Alapvetően arra jó, hogy kicsit gyengíti a hatást ideiglenesen, cserébe viszont sokkal esélyesebb, hog ykegyetlen másnapos leszel, illetve többször hallottam hogy kiadós gyomorfájás is lett a jutalmuk az ezzel szórakozóknak.
2017. nov. 25. 00:00
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Lehet, de akkor már tényleg keverd (vodka/jager stb).
2017. nov. 25. 09:44
 3/5 anonim válasza:
36%

Persze. Én pezsgővel szoktam keverni kb fele-fele arányba. Sokkal jobb szerintem, mint,

simán magába a pezsgő!

2017. nov. 25. 17:43
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
persze lehet. Meg nem innám.
2017. nov. 26. 10:12
 5/5 anonim ***** válasza:
44%
Életem legkegyetlenebb másnapja volt mikor összekevertem egyszer fél liter vodkát 1 liter energiaitalt és másfél liter pezsgőt. Néha szoktam inni energiaitalt buli közben mert álmosság ellen jó, de azóta össze nem keverem és az energiaitalt mérsékelt mennyiségben iszom.
2017. nov. 29. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!