Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Jó sör a Kőbányai?

Jó sör a Kőbányai?

Figyelt kérdés

2021. szept. 21. 19:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%
Az ízesített sör is sör. Lehet hogy nem jó, de jogi definíció szerint sör.
2021. szept. 23. 11:26
 12/16 anonim válasza:
29%

Szerintem és a környezetem szerint is jó.

Bővebb hozza azt amit a túlárazott társai (Soproni, Borsodi arany Ászok). És az alkohollal sincs gond, ha arra kell, meg kell támogatni tüskével :)

2021. szept. 23. 13:32
 13/16 anonim ***** válasza:
93%
bányásztévére tökéletes
2021. szept. 23. 20:13
 14/16 asteck válasza:
75%
Sokáig pocsék volt, és fingszagú, de 2010 környékén finomítottak rajta, én azóta kifejezetten szeretem. Aki régen utálta, javaslom kóstolja meg milyen manapság. Én sok emberrel megszerettettem újra, bulikba azt vittem, nálam itthon az volt, jó ár/érték arányú sör lett belőle.
2021. szept. 24. 09:16
 15/16 tambi3 ***** válasza:
77%

Valaha ifjú voltam és szertelen. Szerettem a feleségemet, az 1200-es Zsigulimat, az ultit, a csülköt, a házipálinkát és a Kőbányai Világost.

Mostanra rászoktam a sovány húsokra és sovány szeretőkre, nem ultizom, mert ilyen paraszt játékot nemigen játszanak, Gösser-t iszom Ballantines-el, a korsó négy deci, a feles négy cent, huszonöt szál cigarettámból tizenkilenc lett, luxusházból BMW-vel indulok el reggelente...

Mégis mindent odaadnék, ha újra húsz (vagy legalább harminc) éves lehetnék...

2021. szept. 24. 20:15
 16/16 anonim ***** válasza:
46%

A maga árkategóriájában a legjobb.

De úgy általában véve a sörök között az az árkategória eleve csak rossz sört tartalmazhat. Persze, létezik drága és rossz sör is, de olcsó és jó, olyan nem csak sörből nincs.

2021. szept. 29. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!