Kőbányai kedvelők: milyen söröket szerettek még, ami drágább árkategóriás?
Milyen árkategóriás?
Edelweiss, Barna Staropramen, Corona
Ezek mind drágábbak.
Aranyaszok. De nem sokkal dragabb mondjuk :D
Ha nincs, akkor eselyes a Soproni, Kozel, Lowen, Facan, de ezek mar nem csusznak annyira.
Szerintem a Kőbányai, Arany Ászok,Soproni Klasszikus már nem érik meg az árukat.Véleményem szerint mind helyett sokkal jobb a Pécsi Szalon.
Nincs benne pótanyagként kukorica.A Kőbányaival majdnem egy árban vagy csak egy kicsit drágább nála.A másik kettőnél meg olcsóbb.
Amúgy nem értem miért rossz a kukorica? Ez most valami ujfele sznobsag mint a kokuszolaj a rendes helyett?
Én kedvelem hogy lágyabb az ízük, pont hogy az ilyen kézműves jellegű soroktol berzenkedek.
7
Azért mert a sörbe általában költséghatékonyság miatt teszik..A maláta egy részét helyettesítik vele.A kukorica a malátánál jóval olcsóbb de alkoholt az is ad.Viszont rontja a sör élvezeti értékét.
------------------
Régebben nem voltam oda a sörért.Néha-néha ittam egyet.De különösebben nem ízlett.Aztán mikor pár ismertebb márkából kezdték elhagyogatni a kukoricát elkezdett ízleni némelyik sör.Persze hirtelen nem tudtam miért.De az összetevőket olvasgatva lassan rájöttem az okára.
Ja és méregdrága kézműves söröket én sem veszek.Olyan max. 300 forintig megyek el.Van jópár kukorica mentes élvezhető sör ebben az ársávban.
Hát attól hogy koltseghatekonysagbol teszik bele attól még nekem nem zavaró, de akkor látom te kierzed belőle.
Hozzáteszem nem vagyok nagy sorfogyaszto. :) Max nyáron, nő vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!