Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Kőbányai kedvelők: milyen...

Kőbányai kedvelők: milyen söröket szerettek még, ami drágább árkategóriás?

Figyelt kérdés
2020. nov. 1. 21:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is kiérzem a kukoricát, mint mindenki, csak max nem tudják mit éreznek. Engem nem zavar, mert ízlik, jobban szeretem az ilyen jellegű söröket. Most lehet igénytelennek nevezni, talán igaz is. De hát ha egyszer az ízlik, akkor azt fogom inni.
2020. nov. 2. 17:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Én sosem voltam kőbányai kedvelő,viszont az olcsósága miatt megértettem hogy veszik,viszont mára egy túlárazott sör lett a "minőségéhez" képest,30-40 forinttal drágábban már kaphatsz sokkal jobb magyar söröket:(Dreher Klasszik,Dreher Bak,Soproni Ipa,Borsodi Mester,Pécsi sör stb..) a cseh sörökről nem is beszélve
2020. nov. 2. 22:44
 13/15 anonim válasza:

#1 "Milyen árkategóriás?

Edelweiss, Barna Staropramen, Corona

Ezek mind drágábbak."

A koronát most inkább hagyjuk... Helyette ott a Soproni 1895!

2020. nov. 2. 22:46
 14/15 anonim ***** válasza:
12 amiket felsoroltal ízre nagyon messze vannak a kobanyaitol. Nekem nem is ízlik egyik se.
2020. nov. 3. 08:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Ara
2020. nov. 3. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!