11/19 anonim válasza:
Szerintem más amitől beb@szni akarok és más amit meg így az jósága miatt iszok. Főleg az árak miatt :)
13/19 anonim válasza:
Miért kellett lepontozni a kilences válaszomat? Mi nem stimmel abban, amit írtam? :D
14/19 anonim válasza:
Nagyon vegyes már az egész. Minden ország gyárt mindenféle minőségű sört. Egyes országokra valóban van, ami jellemzőbb, de pl. láger szinte mindenhol van egyaránt jó és rossz.
15/19 MolotovPunk válasza:
Általában cseh és magyar söröket szoktam inni felváltva.Egyik kedvencem a Krusovice, másik a Dreher.Persze szoktam még ritkábban más külföldi sört is inni.
16/19 anonim válasza:
Házi. Inkább megtanultam és invesztáltam eszközökbe. Nagyon más kategória. Nyilván van szívás vele, meg sose elég a kézben tartható változók leuralásából, ettől függetlenül az elbénázott dolgok is sokkal ihatóbbak bármelyik nagyüzeminél, és még azoknál is jobban jössz ki összköltségben pár főzés után.
18/19 anonim válasza:
A nemzetisége tökmindegy, inkább az íz összhatása és a szeszfoka számítanak nekem: nem vagyok alkesz, de azért legyen minimum 5%-os, és ízre is finom! Ilyenekből pedig van azért jónéhány különböző márka és nemzet!
19/19 anonim válasza:
Magyar: Soproni, Borsodi, Dreher
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!