Cseheken és a belgákon kívül kik készítenek még nagyon jó söröket?
Figyelt kérdés
2021. szept. 4. 17:32
11/12 anonim válasza:
Kérdező nem akarok kötözködni, de egy sokat látott kraft sör ivó meg neked mondhatná ugyanezt, hogy még mindig a belgáknál vagy leragadva, amikor sokkal jobb sörök is vannak. Nem túl szép dolog lefelé rúgni úgy, hogy közben felfelé nem látsz. Mert azon a bizonyos sörös ranglétrán nem éppen a belga sörök jelentik ám a csúcsot. :)
12/12 anonim válasza:
Vannak nemzetek, amikre jellemzőbb, hogy nagy sörnemzetek. Előttem le is írták őket. E mellé persze, kézművesből szinte bármelyik országban találni jót.
És a #8-asnak teljesen igaza van: Egyénfüggő valamelyest, hogy kinek mi a jó. Szeretem a söröket, de a belgákért én sem vagyok oda. Nekem túl testesek, túl alkoholosak jellemzően az ízvilágban is. Elismerem, hogy vannak jók, de ha nem muszáj, nem iszom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!