Egyes sörgyártóknak mi hasznuk van abból, hogy gagyi ihatatlan söröket készítenek?
Gondolok itt a 100 forintos 3%-os CBA-s sörökre amit lehetetlen meginni, ha tudják a gyártók, hogy az a sör amit megcsináltak az kaki, akkor mért csinálják mégis?
Vagy náluk ezek a jó "sörök"?
Azért isszák a sört, hogy szétcsapják magukat az emberek.
A sok hajléktalannak, igénytelen prolinak jó az olcsó sör is, szerinted miért olyan népszerű a kannás bor?
Olcsó és könnyen berúgsz tőle.
Ez olyan mint a CocaCola gyártó lemásolt termékei (Queen, Freeway, stb.).
Azt is nagyon sokan veszik mert olcsóbb, mint az eredeti.
Igazából nincs is benne semmi (víz, cukor, szinezék, aroma), így olcsón előállítható, tulajdonképpen csak dobozolni kell.
Sörnél belenyomják a kukoricát, és így nagyon olcsón ki lehet hozni.
Az alkohol miatt sokan megisszák.
Sokszor hallom hogy akik normálisabb söröket isznak, hogy x% alatt nincs jó sör. Hát ők is az alkohol miatt isszák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!