Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen alkoholos italok...

Milyen alkoholos italok vannak amiktől elsőre érezni lehet a hatását?

Figyelt kérdés

Gondolok itt szédülésre, egyensúlyvesztésre stb...

Én eddig egy erős házi pálinkától volt, hogy hirtelen szédültem de konkrétan forgószoba szerű volt és vörös lettem. Valami erős 70%os volt és utána párszor adott mikor néha elmentem hozzá de később nem éreztem azt a hatást amit legelőször nyújtott. Lehet ez attól is függ, ha evett előtte valaki vagy nem? Ha evett akkor nem hat a dolog vagy hogy van ez?

Szóval ez jó régen volt és nem akarok rászokni, egyszerűen újra szeretném élni ezt az érzést és mivel nem vagyok alkoholista így nem ismerem egyik ilyen italt, szeszt vagy bort semmit szinte és fogalmam nincs mit kell nézni ehhez, százalék vagy mit? Nő vagyok amúgy és nem tudom van e ilyen nőies változatban e :D. Köszi a hasznos válaszokat.

2021. aug. 29. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Éhgyomorra minden pia jobbat üt. Amúgy magas alkohol tartalmú italok mindegyike válthat ki ilyen hatást. Például a fekete abszint, tatratea 72% stb.
2021. aug. 29. 21:24
 2/7 anonim válasza:
69%
A jómagyar pálinkánál nincs jobb!
2021. aug. 29. 21:43
 3/7 anonim válasza:
69%
És erősebb se!
2021. aug. 29. 21:43
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Én 1 pohár bor után is érzem kicsit
2021. aug. 29. 21:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Vodka
2021. aug. 29. 22:00
 6/7 anonim ***** válasza:
tiszta szesz
2021. aug. 30. 11:52
 7/7 anonim ***** válasza:
stroh rum 80%-os
2021. aug. 30. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!