Szerintetek melyik az az alkoholos ital, amit a legkevésvé kedvelnek az emberek?
Figyelt kérdés
2021. jún. 29. 20:57
1/22 A kérdező kommentje:
legkevésbé*
2021. jún. 29. 20:58
3/22 anonim válasza:
Valószínűleg egy olyan ami bent sincs a köztudatban annyira szar
4/22 Phoney válasza:
Ha lehúzzuk azokat, amiket azért nem kedvelnek, mert egyáltalán nem is ismerik őket, meg a kommersz szeszt (finomszesz + olcsó aroma), aminek a lényegéhez tartozik, hogy hulladék, akkor valszeg a rum. Tényleges rumból a legtöbben csak a Bacardi koktélrumokig jutnak el, azok meg önálló italként persze, hogy nem jók.
Vagy mondjuk a törkölypálinka, amiből szintén mindenki csak a szart ismeri.
A sósborszesz sem rossz válasz, de igazából kakukktojás, mivel az eredetileg egyáltalán nem ital (külsőleges alkalmazásra találták ki), bár igaz, hogy a likőrgyárak már italnak csinálták az olyan aberrált alkoholisták számára, akik képesek voltak meginni a valódi, gyógyszertári sósborszeszt.
5/22 anonim válasza:
Szerintem a műanyag kannás borokat se azért veszik az emberek, mert annyira szeretnék őket. Inkább csak a hatás miatt.
6/22 anonim válasza:
Mely emberek? A világon mindenki? A kereskedelemben kaphatóak közül?
7/22 anonim válasza:
A Bloody Mary-t kevesen kedvelik, nekem pedig az a kedvencem.
9/22 anonim válasza:
Én a sört nem szívlelem, de ez nektek öröm, mert nektek adom a söröm. 🍺
10/22 anonim válasza:
Brennivint. Izlandi alkoholos ital, állítólag rossz íze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!