Szerintetek melyik az az alkoholos ital, amit a legkevésvé kedvelnek az emberek?
Figyelt kérdés
2021. jún. 29. 20:57
11/22 anonim válasza:
Pista bácsi ivott már sz@r pálinkát?
Ittam.
És milyen volt?
Jó.
12/22 anonim válasza:
Az elcseszett házi piák. Házi pálinka, házi whisky...
Ezeket valami borzalmasan el lehet rontani, 1 korty is büntetés belőlük.
De csinálja boldog, boldogtalan, ezért egyrészt van belőlük jó bőven rossz minőségű, másrészt pont ezért elég sok olyan ember is van, akiknek ezek a világ legrosszabb piái.
13/22 anonim válasza:
Hagyjuk már, ez tényleg paradoxon! 😃
14/22 anonim válasza:
Penészes,rothad gyümölcsből főzött hónapokig pet palackban tárolt pálinka.
15/22 anonim válasza:
Én a pálinkát utálom.Olyan büdös leszel tőle,meg minden körülötted,hogy az förtelem.
16/22 anonim válasza:
Próbálok olyan italokban gondolkozni, amik Magyarországon ismertek, és emberi fogyasztásra alkalmasnak vannak minősítve.
Szerintem a "guggolós" házi kutyulmányok. Házi bor, házi pálinka. 99%-ban rettenetes, szúrós ízű borzalmak.
17/22 anonim válasza:
ház petpalackos törkölypálinka
18/22 anonim válasza:
ha elfelejtjük az olcsó, rossz minőségű italokat.. :D akkor vendéglátós pultosként tapasztalva a pálinkákat, és a füstös whiskyket utálja a legtöbb ember :) ahoz képest hogy a köztudatban az van, hogy minden magyar szereti a pálinkát, meg a férfiak a whiskyt, inkább ezeket vetik meg sokan. egy elég drága, minőségi bárban dolgozok, ahol azért rossz minőség semmiből sincs, de talán még a rum az, amit magában szinte senki se kér
19/22 anonim válasza:
Én a sört szeretem nagyon, szerintem a bort nem sok ember szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!